تعریف کلی سئو
سئو یا بهینه سازی سایت که به منظور انطباق محتوای سایت با اصول و قوانین موتور های جستجو صورت میگیرد، نه تنها موجب افزایش تعداد بازدیدکنندگان سایت میشود، بلکه سبب ارتقا اعتبار سایت و افزایش راندمان شرکتهای تجاری نیز میگردد.
سئوی off page چیست؟
در دهههای اخیر موتورهای جستجو تلاش زیادی برای رتبه بندی سایتها کرده اند تا بتوانند بهترین نتایج جستجو را در اختیار کاربران اینترنتی قرار دهند. سئو یا بهینهسازی سایت از راههای متفاوتی صورت میگیرد، یکی از این راهها استفاده از off page است که یکی از شیوه های دستیابی به الگوریتمهای مد نظر موتورهای جستجو میباشد.
سئوی off page دارای تکنیکها و فنون خاصی است که در زیر به مهمترین آنها اشاره میکنیم.
تکنیک های سئوی off page
1- ایجاد انجمن در شبکههای اجتماعی
ایجاد انجمن و صفحات در شبکههای اجتماعی به عنوان مهمترین و اولین گام برای آغاز فعالیت و سئو از طریق off page میباشد. برای این امر باید تلاش نمود تا به یکی از محبوبترین اعضای شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام، اسپیس و ... تبدیل شد و از طریق ایجاد یک پروفایل محبوب در این سایتها میتوان وب سایت را با دوستان خود به اشتراک گذاشت. مشارکت فعال موجب افزایش تعداد دوستان و از سوی دیگر افزایش تعداد بازدیدکنندگان سایت میگردد.
2- وبلاگ نویسی
ایجاد وب سایت آنلاین یا همان وبلاگ یه روش مناسب جهت به اشتراکگذاری مطالب سایت میباشد. وبلاگها محل مناسبی برای درج محتوا و مطالب مفید میباشند. از سوی دیگر به دلیل کاربرد آسان وبلاگها برای مدیران سایت و کاربران اینترنتی، تعداد بازدیدکنندگان وبلاگها به مراتب بیشتر از وب سایتها میباشد. لذا وبلاگ میتواند همچون یک هدایت کننده، بازدیدکنندگان را به سمت وب سایت هدایت نماید. برای نوشتن مطالب وبلاگ نیاز به تخصص و مهارت کافی میباشد که در این زمینه میتوان از وبلاگ نویسها یاری جست تا مطالبی منحصر به فرد و خاص را در وبلاگ بارگذاری نمود.
3- ایجاد گروه و انجمنهای آنلاین
به وسیله انجمنها و گروههای آنلاین در سایتها معتبر، برای دوستان خود این امکان را فراهم میکنید تا با لینک صفحات شما آشنا شوند. همچنین وجود افرادی که بتوانند با بازدیدکنندگان ارتباط برقرار کنند و به سوالات و پرسشهای آنها پاسخ دهند، موجب افزایش اعتبار و رتبه سایت میگردد.
4- ثبت وب سایتها در موتورهای جستجو
با ثبت کردن وب سایت در موتور جستجوهای محبوب مانند گوگل، یاهو، MSN، آلتاویستا، الکسا، آل د وب، لیکس، اکسایت، و ...، وب سایت را به آسانی در اختیار کاربران اینترنتی قرار میدهید.
5- ایجاد مقالات (تولید محتوا)
نوشتن مقاله و ایجاد یک محتوای با ارزش و علمی میتواند ترافیک زیادی را به سمت سایت روانه سازد. همچنین به دلیل برتری و رجحان مطالب علمی بر مطالب کلیشه ای، درج مقالات علمی میتوانند نظر بازدیدکنندگان را به خود جلب نمایند.
6- قرار دادن فهرست راهنمای مقالات در وب سایت
اگر چه برخ از مدیران و طراحان وب سایتها توجهی به بخش مقالات ندارند، اما باید گفت این بخش یکی از الزامات هر سایت به شمار میرود، بطوری که افرادی که پس از ورود به سایت به دنبال مطالب علمی هستند، با استفاده از قسمت راهنمای مقالات بهتر میتوانند به مطالب مورد نیازشان دسترسی پیدا کنند.
7- نشانه گذاری اجتماعی
نشانهگذاری اجتماعی یکی دیگر از راههای قدرتمند برای ترویج وب سایت به شمار میرود. نشانهگذاری اجتماعی صحیح در برخی از سایتهای محبوب مانند گوگل موجب پخش و انتشار اخبار و محتوای سایتها در سطح وسیعی میگردد همچنین ترافیک سایت را نیز به طور مؤثری افزایش میدهد.
8- ساخت و پیوند لینک
پیوند مطالب و محتوای سایت به لینک صفحات محبوب و معتبر، موجب ارتقا رتبه سایت میگردد. با افزایش محبوبیت لینک این امکان برای سایت فراهم میشود تا رقبای خود را کنار زده و رتبه بالاتری را در موتور جستجو کسب نماید.
9- اشتراک تصاویر
تصاویر محصولات و خدمات موجب ایجاد زیبایی و اعتباربخشی به سایت میگردد. با این کار به دوستان و بازدیدکنندگان اجازه اظهار نظر داده میشود. همچنین ترافیک زیادی روانه سایت میشود.
10- جلوگیری از ورود اسپم
موتورهای جستجو در شناسایی تکنیکهای سیاه و سفید هوشمند عمل میکنند. استفاده از سئوهای که با نام پاندا و پنگوئن شناخته شده اند، موجب جلوگیری از ورود اسپمها به سمت سایت میشوند.
11- بارگذاری کلیپهای صوتی و تصویری
بارگذاری ویدئو و کلیپهای صوتی نیز همچون بارگذاری تصاویر میتواند به ارتقای رتبه سایت کمک کند.
12- ایجاد یک فروشگاه آنلاین
ایجاد یک وب سایت تجاری میتواند به عنوان یک استراتژی خوب برای تبلیغات محصولات و نام تجاری شرکت عمل کند. برای این کار میتوان محصولات خود را به سایتهایی چون گوگل، یاهود MSN و ... ارسال نمود. این سایتها به طور رایگان محصولات و نام تجاری شرکت را تبلیغ میکنند که این امر موجب آشنایی کاربران اینترنتی با آنها و در نتیجه افزایش میزان فروش میگردد.
13- پاسخ به سوالات کاربران و ایجاد قسمت نظر سنجی
در سایت میتوان قسمتی را برای درج نظرات، پیشنهادات و سوالات کاربران قرار داده و از این طریق به سوالات متداول آنان پاسخ داد. ایجاد قسمت نظرسنجی نیز در سایت موجب میشود تا علاوه بر احترام به نظرات و پیشنهادات بازدیدکنندگان از مشاوره آنها نیز بهرهمند شد.
14- استفاده از کدهای CSS، W3C و RSS
در هنگام طراحی سایت استفاده از کدهای CSS، W3C و RSS موجب افزایش ترافیک سایت میگردد.
منبع:
بازاریابی اینترنتی ، طراحی حرفه ای سایت ، افزایش رتبه سایت ، طراحی سایت سازمانی ، ساخت وب سایت ، طراحی سایت فروشگاهی
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0